Στις αρχές του μήνα η μετοχή της Tesla έφτασε να διαπραγματεύεται στα 967 δολάρια στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, αλλά με τον κορωναϊό να έχει “παραλύσει” τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη Κίνα, έχει ως αποτέλεσμα να οδηγήσει σε πτώση της μετοχής της εταιρίας του Elon Musk και αυτή την ώρα να διαπραγματεύεται στα 656 δολάρια.

Τον Ιανουάριο η Tesla πούλησε μόλις 3.563 αυτοκίνητα της στη Κίνα, σχεδόν 50% λιγότερα από όσα είχε πουλήσει τον Δεκέμβριο του 2019 (6.613 πωλήσεις). Επίσης οι πωλήσεις αναμένεται να είναι ακόμη περισσότερο μειωμένες τον Φεβρουάριο, κάτι που λειτουργεί αρνητικά για την τιμή της μετοχής της Tesla.

Σήμερα η χρηματιστηριακή αξία της Tesla ανέρχεται στα 119,14 δισ. όταν στις 4 Φεβρουαρίου είχε ξεπεράσει τα 161,77 δισ. δολάρια.

Στις σχετικές ειδήσεις ο Elon Musk απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter, έκανε γνωστό πως η έκδοση παραγωγής του Cybertruck θα έχει “ελαφρώς καλύτερη” εμφάνιση σε σχέση με του πρωτότυπου που παρουσιάστηκε. Επίσης το μοντέλο θα φορά ενεργή ανάρτηση.