Το Microlino γίνεται καλύτερο

Σχετικά άρθρα

Η ελβετική Micro Mobility Systems AG παρουσιάζει τη νέα έκδοση του Microlino που διαθέτει ανασχεδιασμένη δομή αμαξώματος που προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια, με το μεγαλύτερο πίσω μετατρόχιο να συνδράμει στην αύξηση της σταθερότητας.

Το Microlino 2.0 όπως ονομάζεται το μοντέλο, φέρει επίσης νέα φωτιστικά σώματα, κρυφή χειρολαβή πόρτας, λεπτότερες μπροστινές κολόνες, επανασχεδιασμένο πίσω μέρος, ενώ το εσωτερικό του είναι πιο ευρύχωρο και εργονομικό, με την κολόνα του τιμονιού να είναι πλέον σταθερή και όχι πτυσσόμενη.

Το τετράτροχο όχημα έχει μήκος 2,4 μέτρα, ζυγίζει 450 κιλά, εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων και 110 Nm ροπής και μπορεί να μεταφέρει με άνεση δύο επιβάτες. Έχει τελική ταχύτητα 90 χλμ/ώρα, ενώ μπορεί να κάνει τα 0-50 χλμ/ώρα σε 5 δευτερόλεπτα.

Διαθέτει χώρο αποσκευών 300 λίτρων και προσφέρεται με δύο μπαταρίες 8 ή 14,4 kWh που του χαρίζουν αυτονομία 125 ή 200 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η φόρτιση των μπαταριών γίνεται είτε μέσα σε 1 ώρα με χρήση ταχυφορτιστή, είτε μέσα σε 4 ώρες με απλό φορτιστή.

Το Microlino 2.0 κοστίζει από 12.000 ευρώ, με την εταιρία να έχει ήδη 17.000 προ-παραγγελίες. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το 2021.

Παράλληλα η εταιρία παρουσίασε και το Microletta concept, μια πρωτότυπη ηλεκτρική τρίκυκλη μοτοσικλέτα που μπορεί να πιάσει ταχύτητες έως και 80 χλμ/ώρα. Το πρωτότυπο θα περάσει στη παραγωγή με κόστος 4.900 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...