Η Alfa Romeo θα παρουσιάσει αύριο την Giulia GTA

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση: Η Alfa Romeo ανακοίνωσε πως η παρουσίασε της Giulia GTA θα γίνει αύριο στις 17:30 ώρα Ελλάδος, δίνοντας και μια teaser φωτογραφία, στην οποία διακρίνονται τα carbon στοιχεία του μπροστά προφυλακτήρα.

Μπορεί η έκθεση της Γενεύης να ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θα παρουσιάσουν τα νέα του μοντέλα μέσω internet.

Έτσι η Alfa Romeo έδωσε ένα ακόμη teaser video της “βαρυσήμαντης επιστροφής” που πρακτικά επιβεβαιώνει πως πρόκειται για την Giulia GTA (Gran Turismo Alleggerita), όπως θα ονομαστεί η νέα γρήγορη έκδοση της Giulia.

Φήμες θέλουν το μοντέλο να αποδίδει 620 άλογα και να ζυγίζει λιγότερο από την Giulia Quadrifoglio. Στιλιστικά θα διαθέτει νέο επιθετικής σχεδίασης μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, ενώ φέρει και μαύρες ζάντες αλουμινίου. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτό θα μάθουμε σε δύο ημέρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...