Audi RS6 Avant By Mansory με 730 άλογα και 1.000 Nm ροπή

Σχετικά άρθρα

H Mansory θέλει να αυξήσει το πελατολόγιο της, και σήμερα μας δείχνει την πρόταση της για το νέο Audi RS6 Avant, που αποτελεί το πρώτο πακέτο της βελτίωσης για κάποιο μοντέλο της Audi.

Διάβασε επίσης

Η Mansory βελτιώνει τις Urus, Cullinan και Continental GT V8 Convertible

Ο βελτιωτικός οίκος τοποθετεί ένα πλήρες bodykit στο γερμανικό αυτοκίνητο, το οποίο αποτελείται από εμπρός spoiler, πλαϊνές ποδιές, έναν μεγάλο διαχύτη, δύο αεροτομές, καθώς και ένα νέο αεριζόμενο καπό.

Όλα τα μέρη είναι φτιαγμένα in-house από την Mansory και είναι κατασκευασμένα από carbon. Ακόμα, το super wagon της Audi πατάει σε 22άρες σφυρήλατες, ελαφριές ζάντες, ενώ ο οίκος έχει επέμβει και στον 4,0-λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα του RS6.

Όπως ξέρεις, από το εργοστάσιο αποδίδει 600 άλογα και 800 Nm ροπή, αλλά με την περιποίηση της Mansory, η απόδοση του φτάνει τα 730 άλογα και στα 1.000 Nm ροπής. Πλέον, το RS6 Avant της Mansory επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτ., όταν από το εργοστάσιο θέλει 3,6 δευτ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...