H PSA μειώνει τις ημέρες εργασίας στο εργοστάσιο της Vauxhall στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

H PSA ανακοίνωσε ότι μειώνει τις ημέρες εργασίας σε τέσσερις εβδομαδιαίως στο εργοστάσιο της Vauxhall στην Αγγλία, αρχής γενομένης από τις 23 Μαρτίου. Το εργοστάσιο βρίσκεται στην πόλη Ellesmere Port, λίγο έξω από το Liverpool, με τους εργαζόμενους σε αυτό να φοβούνται περαιτέρω περικοπές θέσεων εργασίας, καθώς η αβεβαιότητα σχετικά με τις μελλοντικές εμπορικές συμφωνίες του Ηνωμένου Βασιλείου με την ΕΕ και η μείωση των πωλήσεων φαίνεται ότι θα επηρεάσουν την παραγωγή.

Από την πλευρά της, η Vauxhall δήλωσε ότι το εργοστάσιο θα λειτουργεί με εκτεταμένο ωράριο στις τέσσερις αυτές ημέρες, γεγονός που θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα εργάζονται παρόμοιο αριθμό ωρών με όσες δούλευαν κατά την πενθήμερη εργασία. Ωστόσο, η αυτοκινητοβιομηχανία δεν απέκλεισε απολύσεις, με την δήλωση της να αναφέρει:

Θα μελετήσουμε το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης και θα συζητήσουμε με τους εκπροσώπους του εργατικού δυναμικού και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις εάν υπάρχουν επιπτώσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

To Opel Frontera επιστρέφει

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία,...
Autoblog.gr