Η Renault παρουσίασε τα χρώματα του νέου της μονοθέσιου

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα του Φεβρουαρίου, η Renault πραγματοποίησε μια εκδήλωση στο L’Atelier Renault, στο Παρίσι, για τα αποκαλυπτήρια του νέου της μονοθέσιου, αλλά τελικά η γαλλική ομάδα δεν είχε κάτι να μας δείξει, εκτός από πέντε ψηφιακές φωτογραφίες του. Αυτό δημιούργησε πολλές αμφιβολίες για την ετοιμότητα της ομάδας σε μια πολύ κρίσιμη χρονιά για αυτήν, αλλά η γαλλική ομάδα βρέθηκε κανονικά στην πίστα της Βαρκελώνης για τις χειμερινές δοκιμές, και το κλίμα που επικρατεί είναι συγκρατημένα αισιόδοξο.

Παρόλα αυτά, η ομάδα με έδρα το Enstone της Αγγλίας και το Viry-Châtillon της Γαλλίας έτρεξε στις δοκιμές με ένα εντελώς μαύρο μονοθέσιο, χρωματισμός που ήταν μόνο για τα δύο τριήμερα δοκιμών. Πριν την έναρξη των δοκιμών, η γαλλική ομάδα βρέθηκε στην πίστα της Βαρκελώνης για να κάνει το shakedown και το κινηματογραφικό γύρισμα (filming day) της RS20, και από εκεί είχε διαρρεύσει μια φωτογραφία -κακής ποιότητας- του livery του φετινού μονοθέσιου.

Πριν λίγη ώρα, όμως, και με τον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος να είναι προ των πυλών, η Renault F1 παρουσίασε επίσημα τα χρώματα με τα οποία θα τρέξει φέτος, καθώς και τον νέο χορηγό της. Τα χρώματα δεν αποτελούν έκπληξη, με τον νέο χορηγό τίτλου και εταίρο για τα logistics της να είναι η εταιρίας DP World, που έχει έδρα το Dubai.

Ο επικεφαλής της ομάδας Cyril Abiteboul έχει αποκαλύψει ότι ο βασικός στόχος της Renault για το 2020 είναι η ανάκτηση της εμπιστοσύνης, αφού η ομάδα έπεσε από την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών το 2018, στην πέμπτη το 2019 πίσω από τη McLaren.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα