Η GM λαμβάνει μέτρα λιτότητας λόγω κορωνοϊού

Σχετικά άρθρα

Λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού, η GM ανακοίνωσε πως θα αντλήσει περίπου 16 δισ. δολάρια από τις πιστωτικές της διευκολύνσεις, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη ρευστότητα εξαιτίας της αύξησης της επίδρασης της πανδημίας στις δραστηριότητες της.

Η GM, που στα τέλη του 2019 διέθετε ρευστότητα 34,6 δισ. δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων 17,3 δισ. δολαρίων σε μετρητά, ανέστειλε παράλληλα τις εκτιμήσεις της για το 2020.

Επιδιώκουμε επιθετικά μέτρα λιτότητας για τη διατήρηση μετρητών και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα σε αυτό το μεταβαλλόμενο και αβέβαιο περιβάλλον για τη διαχείριση της ρευστότητας μας,

δήλωσε η CEO της εταιρίας, Mary Barra.

Την περασμένη εβδομάδα η Ford απέσυρε τις προβλέψεις της για το 2020, ενώ άντλησε και 15,4 δισ. δολάρια από υφιστάμενη γραμμή πίστωσης για να αντισταθμίσει τις επιπτώσεις από το κλείσιμο των εργοστασίων της παγκοσμίως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr