Σήμερα στις 22:00 το 2ο Virtual Grand Prix της F1 με Leclerc, Button, Norris και άλλους πιλότους

Σχετικά άρθρα

Ανανέωση

Μπορείς να δεις τον αγώνα live στο ακόλουθο video, όπου κέρδισε ο Charles Leclerc.

Το δεύτερο GP του Esports Virtual Grand Prix πρωταθλήματος της Formula 1 θα διεξαχθεί σήμερα στις 22:00 ώρα Ελλάδος και σε αυτό οι Charles Leclerc, Alex Albon, George Russell, Lando Norris, Jenson Button, Nicholas Latifi, Antonio Giovinazzi, Johnny Herbert, Luca Salvadori, Nunzio Todisco, Arthur Leclerc, Pietro Fittipaldi, Louis Delatraz, Stoffel Vandoorne, Esteban Gutierrez, Anthony Davidson, Jimmy Broadbent, Ben Stokes, Christian Lundgaard και Andrei Heimgartner θα οδηγήσουν στο Albert Park της Αυστραλίας.

Οι ομάδες

Ομάδα Οδηγός 1 Οδηγός 2
Alfa Romeo Antonio Giovinazzi Johnny Herbert
AlphaTauri Luca Salvadori Nunzio Todisco (AKA NU89)
FDA Hublot Esports Team Charles Leclerc Arthur Leclerc
Haas Pietro Fittipaldi Louis Delatraz
McLaren Lando Norris Jenson Button
Mercedes Stoffel Vandoorne Esteban Gutierrez
Racing Point Anthony Davidson Jimmy Broadbent
Red Bull Alex Albon Ben Stokes
Renault Christian Lundgaard Andrei Heimgartner
Williams Nicholas Latifi George Russell

Το πρωτάθλημα F1 Esports Virtual Grand Prix χρησιμοποιήσει το επίσημο videogame F1 2019, που αναπτύχθηκε από την Codemasters και οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουμε ανταγωνιστικούς και διασκεδαστικούς αγώνες. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ισότιμη απόδοση κάθε μονοθέσιου με ίδιες ρυθμίσεις, περιορισμούς στις ζημιές των μονοθέσιων από επαφές και καλύτερο έλεγχο της πρόσφυσης του μονοθέσιου.

Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στα επίσημα κανάλια της F1 σε YouTube, Twitch και Facebook, αλλά και στο F1.com, με την διάρκειά της να ανέρχεται περίπου σε μιάμιση ώρα, καθώς θα περιλαμβάνει και τις κατατακτήριες δοκιμές για τον καθορισμό του grid.

Η Formula 1 αναφέρει ότι το εικονικό πρωτάθλημα είναι αποκλειστικά για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τραυματίστηκε ελαφρά ο Lando Norris

Ο Lando Norris γιόρτασε την Ημέρα του Βασιλιά στην Ολλανδία, που γιορτάζεται στις 27 Απριλίου, αλλά η μέρα για τον πιλότο της McLaren έκλεισε...