Δεν είναι μόνο η νέα Chevrolet Corvette που αντιμετωπίζει προβλήματα ποιότητας, αφού και το Tesla Model Y είναι αντιμέτωπο με προβλήματα ποιότητας που σχετίζονται με την διαδικασία παραγωγής του.

Πριν 20 ημέρες είχαμε δει ένα Model Y να έχει προβλήματα και γρατσουνιές στο χρώμα, ενώ υπήρχαν και σημεία, όπως η άκρη του καπό, στα οποία είχε φύγει το χρώμα. Επίσης εντοπίστηκαν μη σωστά ευθυγραμμισμένα μέρη, όπως τα διακοσμητικά στις πόρτες και η πόρτα του πορτμπαγκάζ, γρατσουνιές στα πίσω φωτιστικά σώματα, η πίσω carbon αεροτομή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά, ενώ υπάρχουν και προβλήματα στο εσωτερικό του οχήματος, όπως μη σωστά τοποθετημένα μέρη.

Στο Reddit δεκάδες ιδιοκτήτες αναφέρουν προβλήματα στα Model Y τους όπως γρατσουνιές στα πάνελ των θυρών, φθορές στο ταμπλό και στα άλλα διακοσμητικά του εσωτερικού, αλλά και προβλήματα στη βαφή με ορισμένους ιδιοκτήτες να παραπονιούνται ακόμη και για ξεφλούδισμα του χρώματος.

Επίσης υπάρχουν αναφορές για μεγάλα διάκενα ανάμεσα στα μέρη του σώματος, για γρατσουνισμένες ζάντες, για προβληματικές πόρτες πορτμπαγκάζ που δεν ανοίγουν, για γρατσουνιές στα καθίσματα, για προβλήματα στο κεντρικό κλείδωμα του αυτοκινήτου και για άλλα.