BMW M340i Touring by Dahler με 475 άλογα

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά την πρόταση της G-Power, σήμερα βλέπουμε τον ελβετικό βελτιωτικό οίκο Dahler Design & Technik να μας παρουσιάζει δύο πακέτα αναβάθμισης για την BMW M340i Touring.

Από το εργοστάσιο, ο 3,0-λιτρος twin-turbo κινητήρας αποδίδει 382 άλογα με 500 Nm ροπής, με το Stage 1 πακέτο του οίκου να τον δυναμώνει στα 442 άλογα με 630 Nm ροπής, ενώ στο Stage 2 η ιπποδύναμη του κινητήρα ανέρχεται σε 475 άλογα και στα 680 Nm ροπής.

Ο οίκος δεν αναφέρει τα νούμερα επιτάχυνσης του αυτοκινήτου όταν εξοπλίζεται με τα δύο παραπάνω πακέτα, παρά μόνο αρκείται να αναφέρει ότι έχει αφαιρέσει τον περιοριστή ταχύτητας. Από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο χρειάζεται 4,5 δευτ. για το 0-100 χλμ/ώρα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Τέλος, ο Dahler αναφέρει ότι τοποθετεί μια νέα ανοξείδωτη εξάτμιση, που φέρει την υπογραφή του, ενώ υπάρχουν νέα ελατήρια και coilovers αμορτισέρ, με τις 20άρες ζάντες να συμπληρώνουν την αναβάθμιση του αισθητικού κομματιού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...