Live φωτογραφίες ενός προπαραγωγής Toyota Yaris Cross

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη Πέμπτη, η Toyota παρουσίασε το Yaris Cross, την τρίτη έκδοση αμαξώματος του δημοφιλούς supermini μοντέλου της. Η crossover έκδοση του Yaris θα συναρμολογείται στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρίας που βρίσκεται στο Onnaing, κοντά στην πόλη Valenciennes της Γαλλίας, παράλληλα με τη νέα γενιά του Yaris. Η παραγωγή του έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, ούτως ώστε το Yaris Cross να βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της εταιρίας στα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2021.

Η Toyota, όμως, τοποθέτησε έξω από το προαναφερθέν εργοστάσιο ένα αυτοκίνητο προπαραγωγής, με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που διέρρευσαν να μας δείχνουν live την εμφάνιση του μοντέλου. Η ύπαρξη πλαστικών προστατευτικών στις ζάντες (τάσια) δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η βασική έκδοση θα τα φέρει, ούτε αν αυτή θα εισαχθεί στη χώρα μας, χωρίς ωστόσο να το αποκλείω.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες υπάρχει και μια του χώρου αποσκευών και παρότι θα ήταν λάθος να κριθεί το μέγεθος του “με το μάτι”, αυτός φαίνεται αισθητά μεγαλύτερος από αυτόν του Yaris.

Κατά την παρουσίαση του μοντέλου, η Toyota δεν ανακοίνωσε τον ακριβή αριθμό της χωρητικότητας του, καθώς αρκέστηκε μόνο στο να αναφέρει ότι το μήκος του Yaris Cross αγγίζει τα 4.180 χλστ., όντας 240 χλστ. μεγαλύτερο από το Yaris, με τα 60 χλστ. να προστίθενται στο εμπρός πρόβολο και τα 180 χλστ. στον πίσω πρόβολο, αυξάνοντας σημαντικά το χώρο αποσκευών.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Toyota Yaris Cross

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...