Η HSV συνεχίζει ως GMSV στην Αυστραλία

Σχετικά άρθρα

Η HSV (Holden Special Vehicles) θα συνεχίσει την εμπορική της πορεία στην Αυστραλία, αφού η GM συνεργάζεται με το Walkinshaw Group και έτσι η Holden Special Vehicles, θα συνεχίζει να προσφέρει μοντέλα της GM στην αγορά της χώρας των καγκουρό.

Η νέα εταιρία ονομάζεται GMSV (GM Special Vehicles) και θα είναι μια κοινοπραξία ανάμεσα στην GM και στην Walkinshaw, που από το 2017 είχε αναλάβει την μετατροπή των μοντέλων της GM από αριστεροτίμονα σε δεξιοτίμονα, προκειμένου αυτά να πωλούνται στην αγορά της Αυστραλίας.

Η GMSV θα συνεχίσει να μετατρέπει τα οχήματα της GM στις εγκαταστάσεις της στη Μελβούρνη και ανάμεσα στα μοντέλα που θα συνεχίσουν να πωλούνται στην αγορά της Αυστραλίας θα είναι τα pickups της Chevrolet, αλλά και η νέα Corvette.

H Walkinshaw έχει την ικανότητα να μετατρέπει περισσότερα από 10.000 οχήματα το χρόνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...