Το 2021 η δεύτερη γενιά του Renault Kadjar

Σχετικά άρθρα

Το Φεβρουάριο του 2015 η Renault εισήλθε στη δημοφιλή κατηγορία των C-SUVs, παρουσιάζοντας το Kadjar με το μοντέλο να σημειώνει στην Ευρώπη πολύ καλά νούμερα πωλήσεων. Το Σεπτέμβριο του 2018, το μοντέλο υπέστη ένα ελαφρύ facelift, και όπως καταλαβαίνεις αυτό οδεύει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2021, με τη Renault να υιοθετεί και εδώ την σχεδιαστική φιλοσοφία που είδαμε στα τελευταία Clio και Captur. Αυτό σημαίνει ότι σχεδιαστικά το νέο Kadjar θα αποτελεί εξέλιξη του σημερινού μοντέλου, καθώς το σχέδιο αυτού παραμένει ακόμα φρέσκο.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές θα υπάρχουν στο εσωτερικό του μοντέλου, η ποιότητα του οποίου αναμένεται να είναι σημαντικά ανώτερη, σε σχέση με τη σημερινή γενιά. Εκεί θα συναντάμε μια μεγάλη, κάθετα τοποθετημένη οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η κεντρική κονσόλα θα έχει πιο “καθαρό” σχεδιασμό, ενώ θα χρησιμοποιηθούν ποιοτικά υλικά.

Το νέο Kadjar θα βασίζεται στην CMF-C πλατφόρμα της Συμμαχίας, την ίδια που θα φέρουν τα νέα Nissan Qashqai και Mitsubishi Outlander, τα οποία επίσης αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στο επόμενο έτος και πριν από το μοντέλο της Renault.

Μηχανικά, η γαλλική εταιρία θα εξοπλίζει το μοντέλο και με υβριδικά σύνολα, όπως θα φέρει το Qashqai, αλλά παραμένει ακόμα άγνωστο αν η Renault καταργήσει τις πετρελαιοκίνητες επιλογές στο Kadjar, όπως θα κάνει η Nissan στο Qashqai.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...