Ηλικιωμένος κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου προκαλώντας δύο τροχαία ατυχήματα

Σχετικά άρθρα

Σήμερα το μεσημέρι στις 14:00 περίπου στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Χαλυβουργικής, ο οδηγός ενός λευκού Toyota Starlet κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με μια πλαγιομετωπική σύγκρουση με ένα -επίσης- λευκό Alfa Romeo Mito, να σταματά την ξέφρενη πορεία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του λευκού Toyota ήταν ένας 85χρονος, ο οποίος οδηγούσε επί σειρά χιλιομέτρων το αυτοκίνητό του στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, με κατεύθυνση την Αθήνα.

Ο ηλικιωμένος προκάλεσε δύο διαδοχικά τροχαία ατυχήματα στην Ελευσίνα και στην Χαλυβουργική, με την δεύτερη -και τελευταία σύγκρουση- να είναι αυτή που ακινητοποίησε το όχημα του και να καταγράφεται στο video.

Αρχικά συγκρούστηκε ελαφρά με ένα νομίμως κινούμενο Fiat 500 στο 24ο χλμ. στο ύψος της Ελευσίνας, όπου μάλιστα, ο υπερήλικος συνέχισε σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα και στη συνέχεια συγκρούστηκε με την Alfa Romeo, στο ύψος της Χαλυβουργικής. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης ήταν να ακινητοποιηθούν και τα δύο οχήματα.

Απολογισμός ήταν τρεις τραυματίες οδηγοί, ευτυχώς όχι σοβαρά, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός του Starlet. Έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, διενεργείται από το αρμόδιο Τμήμα της Τροχαίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...