Σταματούν οι παραδόσεις των Audi A3, Skoda Octavia και Seat Leon λόγω προβλήματος λογισμικού

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστή η είδηση πως η Volkswagen αντιμετωπίζει προβλήματα λογισμικού στο νέο Golf 8, με την γερμανική εταιρία να σταματά τις παραδόσεις του νέου Golf μέχρι να λύσει το πρόβλημα.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο λογισμικό του συστήματος e-call, που δεν λειτουργεί πάντα σωστά. Από το συγκεκριμένο πρόβλημα λογισμικού επηρεάζονται όλα τα Golf 8, με την Volkswagen να εργάζεται προκειμένου να προσφέρει το συντομότερο δυνατόν ενημέρωση που θα επιδιορθώνει το πρόβλημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το update θα είναι έτοιμο σε περίπου έναν μήνα, μεταξύ 15 και 21 Ιουνίου.

Από το ίδιο ελάττωμα επηρεάζονται επίσης και τα Audi A3, Skoda Octavia και Seat Leon, με τις εταιρίες να σταματούν τις παραδόσεις των συγκεκριμένων αυτοκινήτων, μέχρι να κυκλοφορήσει το update.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr