Η Prior Design βολιδοσκοπεί για αυτό το πακέτο στο Hyundai Kona

Σχετικά άρθρα

Δε βλέπουμε συχνά προτάσεις βελτιωτικών οίκων για κάποιο μοντέλο της Hyundai, αλλά η συγκεκριμένη της Prior Design για το Kona έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί η γερμανική εταιρία ετοίμασε ένα concept για το compact SUV της κορεάτικης εταιρίας, κάτι που σημαίνει ότι βλέπει μια ενδεχόμενη ανεκμετάλλευτη αγορά.

Το πακέτο της Prior Design κάνει το Kona αρκετά πιο επιθετικό, καθώς του τοποθετεί ένα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, φαρδιά προστατευτικά τόξα στα φτερά, νέες πλαϊνές ποδιές, έναν μεγάλο πίσω διαχύτη και μια επιπλέον αεροτομή οροφής. Επιπλέον, το αυτοκίνητο πατάει σε μεγάλες ζάντες της Vossen, που ολοκληρώνουν την μεταμόρφωση του.

Προς το παρόν, το πακέτο είναι μόνο μια ψηφιακή ιδέα. Το εάν η Prior Design θα προσφέρει πραγματικά το κιτ εξαρτάται από τις αντιδράσεις του κοινού. Η απάντηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας φαίνεται κυρίως θετική, οπότε ποιος ξέρει, ίσως μελλοντικά δούμε στον δρόμο στη γωνία ένα Kona να μοιάζει με αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...