Max Verstappen και Lando Norris στην ίδια ομάδα για τον ψηφιακό 24ωρο αγώνας του Le Mans

Σχετικά άρθρα

Το WEC ανακοίνωσε πως στον ψηφιακό 24ωρο αγώνας του Le Mans, που θα διεξαχθεί στις 13-14 Ιουνίου, ο Max Verstappen και ο Lando Norris θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα, στην Team Redline, μαζί με τους Atze Kerkhof και Greger Huttu.

Ο αγώνας θα γίνει μέσω του rFactor 2, με τους διοργανωτές να υποστηρίζουν πως ο ψηφιακός αγώνας θα προσφέρει την απόλυτη προσομοίωση του πραγματικού αγώνα, με αλλαγές καιρικών συνθηκών, αλλαγές οδηγών, διεξαγωγή του αγώνα την ημέρα και τη νύχτα, στάσεις για ανεφοδιασμό και αλλαγή ελαστικών, αλλά και στρατηγική.

Στον αγώνα θα συμμετέχουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων, με κάθε μια από τις έως 50 ομάδες να τρέχουν με GTE και LMP2 αγωνιστικά και να έχουν τουλάχιστον 2 επαγγελματίες οδηγούς. Ο κάθε οδηγός θα πρέπει να αγωνιστεί για τουλάχιστον τέσσερις ώρες και το πολύ έως επτά ώρες. Η κάθε ομάδα θα μπορεί να δημιουργήσει τα δικά της livery για το αγωνιστικό της και να έχει τους δικούς της χορηγούς.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί παγκοσμίως, με σχολιαστές και δημοσιογράφους να μιλούν ζωντανά από ένα τηλεοπτικό στούντιο στο Παρίσι, ενώ διάφοροι VIP καλεσμένοι θα τους επισκέπτονται κατά την διάρκεια του αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...