H Volkswagen έλυσε το πρόβλημα λογισμικού του Golf, συνεχίζει τις παραδόσεις

Σχετικά άρθρα

Πριν σχεδόν ένα μήνα, η Volkswagen αναγκάστηκε να σταματήσει τις παραδόσεις του Golf 8 εξαιτίας ενός προβλήματος στο λογισμικό του συστήματος e-call, που δεν λειτουργεί πάντα σωστά.

Σήμερα η γερμανική εταιρία έκανε γνωστό ότι το εν λόγω πρόβλημα λύθηκε μέσω μια αναβάθμισης του λογισμικού, και είναι ξανά σε θέση να παραδώσει νέα αυτοκίνητα στους πελάτες της.

Το ανανεωμένο λογισμικό θα εγκατασταθεί σε κάθε αυτοκίνητο που θα παράγεται στο εξής, ενώ φυσικά θα τοποθετηθεί και σε αυτά που έχουν ήδη κατασκευαστεί. Ακόμα θα γίνει εθελοντική ανάκληση για να εξασφαλιστεί ότι και τα αυτοκίνητα που έχουν ήδη παραδοθεί στους πελάτες έχουν την ανανεωμένη έκδοση του λογισμικού.

Η εταιρεία παραδέχεται ότι περίπου 15.000 Golf 8 έχουν ήδη παραδοθεί στη Γερμανία και θα τεθούν υπό ανάκληση, ενώ πολύ μικρότερος αριθμός αυτοκινήτων έχουν παραδοθεί εκτός Γερμανίας, πριν προκύψει το πρόβλημα.

Οι παραδόσεις των Audi A3, Skoda Octavia και Seat Leon, θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...