Η Jaguar Land Rover περικόπτει 1.100 θέσεις εργασίας

Σχετικά άρθρα

H Jaguar Land Rover ανακοίνωσε σήμερα την περικοπή 1.100 θέσεων εργασίας, ώστε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που επέφερε η κρίση της πανδημίας της νόσου Covid-19. Η βρετανική εταιρία σημείωσε ζημιές ύψους £422 εκατομμυρίων λιρών (€471 εκατ.) προ-φόρων το πρώτο τρίμηνο του έτους, που ήρθε να προστεθεί στα £500 εκατομμύρια ($€558 εκατ.) προ-φόρων το τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Επιπλέον, η Jaguar Land Rover αυξάνει το στόχο της για την περικοπή εξόδων για το επόμενο έτος κατά 1 δισεκατομμύριο λίρες, φτάνοντας πλέον στα 5 δισεκατομμύρια λίρες (€5,58 δισ.). Η περικοπή των 1.100 προσωρινές θέσεις εργασίας θα γίνει τους επόμενους μήνες, και αυτές έρχονται να προστεθούν στις 5.000 απολύσεις που ανακοίνωσε πέρυσι η η JLR.

Το σωματείο των εργαζομένων Unite Union αναφέρει ότι οι 400 θέσεις θα χαθούν από το μεγαλύτερο εργοστάσιο της JLR, στο Solihull της Αγγλίας, και οι υπόλοιπες από τα υπόλοιπα εργοστάσια της, ενώ να θυμίσω ότι το εργοστάσιο της Jaguar Land Rover στο Castle Bromwich θα παραμείνει κλειστό μέχρι τον Αύγουστο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Trump θα επιβάλει δασμούς 100% στα κινέζικα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται στο Μεξικό

Οι κινέζικες αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν να κατασκευάσουν αυτοκίνητα στο Μεξικό για να αποφύγουν τους εισαγωγικούς δασμούς που επιβάλουν οι ΗΠΑ στα κινέζικα αυτοκίνητα, αλλά ο...