Η Rimac άνοιξε τη δεύτερη γραμμή παραγωγής του C_Two

Σχετικά άρθρα

H Rimac άνοιξε πρόσφατα το εργοστάσιο της στην Κροατία, μετά το αναγκαίο κλείσιμο που είχε επιβληθεί από την τοπική κυβέρνηση για να αποτραπεί η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. Σήμερα, όμως, η Rimac ανακοίνωσε ότι προσέθεσε μια δεύτερη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της, που αποτελεί το επόμενο στάδιο ανάπτυξης του C_Two.

Η νέα γραμμή θα βοηθήσει την εταιρεία να επιταχύνει την παραγωγή του ηλεκτρικού hypercar, μειώνοντας τον χρόνο κατασκευής στο μισό. Έτσι, κάθε αυτοκίνητο θα χρειάζεται περίπου πέντε εβδομάδες για να συναρμολογηθεί, και αυτό θα επιτρέψει στην εταιρεία να κατασκευάζει τέσσερα C_Two μηνιαίως, όταν το εργοστάσιο λειτουργήσει σε πλήρη δυνατότητα.

Παρότι αυτό είναι μια σημαντική εξέλιξη για την Rimac, απέχουμε ακόμη αρκετούς μήνες μέχρις ότου τα πρώτα C_Two παραδοθούν στους τυχερούς πελάτες. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει παράξει μόνο τέσσερα από τα 17 πρωτότυπα που χρειάζεται για τις δοκιμές και για τις διαδικασίες που χρειάζονται για να πάρει έγκριση τύπου.

Έπειτα, πρέπει να κατασκευαστούν επιπλέον 10 οχήματα προπαραγωγής, με την Rimac να σχεδιάζει να παράγει τα περισσότερα από αυτά φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι οι παραδόσεις θα καθυστερήσουν. Αρχικά, η Rimac είχε προγραμματίσει τις παραδόσεις να ξεκινήσουν στα τέλη του 2020, αλλά η πανδημία της νόσου Covid-19 ανάγκασε την εταιρεία να τις μεταθέσει για κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...