Elon Musk: H Tesla είναι πολύ κοντά στην αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 5

Σχετικά άρθρα

Κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού μηνύματος στο περιθώριο της έναρξης του ετήσιου παγκόσμιου συνεδρίου τεχνητής νοημοσύνης της Σαγκάη (WAIC), ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, ανέφερε το θέμα της αυτόνομης οδήγησης και τι μπορούμε να περιμένουμε από την εταιρεία του να μας δείξει στο μέλλον.

https://www.youtube.com/watch?v=xBysm4_OceI

Ο Musk τόνισε ότι η Tesla είναι “πολύ κοντά” στην επίτευξη αυτόνομης τεχνολογίας οδήγησης επιπέδου 5, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι τα Model 3/Y/S/Χ θα μπορούν να κινηθούν με μηδενική παρέμβαση ή προσοχή από τον οδηγό. Ο Musk είπε χαρακτηριστικά:

Είμαι εξαιρετικά πεπεισμένος ότι το Επίπεδο 5 ή ουσιαστικά η πλήρης αυτόνομη οδήγηση θα συμβεί και νομίζω ότι θα συμβεί πολύ γρήγορα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τη βασική λειτουργία για την αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 5 φέτος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla αυξάνει τις τιμές του Model Y στην Ευρώπη

Η Tesla αυξάνει την τιμή του Model Y σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στις 22 Μαρτίου κατά περίπου 2.000 ευρώ, με την ανακοίνωση να γίνεται...

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr