Το Honda CR-V Hybrid είναι πλέον φθηνότερο, αφού όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda, το μοντέλο πλέον ξεκινά από τις 39.990 ευρώ στην δικίνητη έκδοση Comfort και φτάνει έως τις 44.990 ευρώ στη τετρακίνητη έκδοση Elegance.

1

Η Honda προβλέπει ότι μέχρι το 2030 η εξέλιξη των αυτοκινήτων θα είναι επικεντρωμένη στον εξηλεκτρισμό, την αυτοματοποίηση και τις υπηρεσίες. Περιβαλλοντικά θέματα, όπως η κλιματική αλλαγή, απαιτούν πιο “καθαρές” μεταφορές και επιταχύνουν τον εξηλεκτρισμό των αυτοκινήτων.

2

Ευθυγραμμισμένο με το electric vision της Honda για το 2030, και την επιθυμία της να βελτιώσει το περιβάλλον κυρίως σε πολυσύχναστες αστικές περιοχές, το CR-V Hybrid είναι στρατηγικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.

3

Το ηλεκτρικό όραμα λοιπόν της Honda όπως και η στροφή του ενδιαφέροντος του καταναλωτικού κοινού σε ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα της Honda εν όψει του εξηλεκτρισμού των ευρωπαϊκών μοντέλων ευρείας κυκλοφορίας της μάρκας έως το 2022, οδήγησε την εταιρία να μειώσει αισθητά την τιμή του CR-V Hybrid, κάτι που θα βοηθήσει στην σταδιακή μετάβαση των πωλήσεων του CR-V στην υβριδική έκδοση.

4Αναλυτικά οι τιμές

CR-V Hybrid Νέα Μειωμένη Τιμή
COMFORT 2.0 HYBRID CVT 2WD 39.990 ευρώ
ELEGANCE 2.0 HYBRID CVT 2WD 42.990 ευρώ
ELEGANCE 2.0 HYBRID CVT AWD 44.990 ευρώ