Jean Todt: Είδα πρόσφατα τον Schumacher. Συνεχίζει να παλεύει

Σχετικά άρθρα

Ο Jean Todt, ο άνθρωπος που μαζί με τον Ross Brawn και τον Michael Schumacher έχτισαν την αυτοκρατορία της Ferrari στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 2000 είναι σήμερα ο πρόεδρος της FIA και είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που του επιτρέπεται να επισκέπτεται τον Schumacher στο σπίτι του στην Ελβετία.

Ο Todt, από την Βουδαπέστη όπου βρέθηκε για το Ουγγρικό GP, δήλωσε πως τη προηγούμενη εβδομάδα είδε τον Schumacher. Συγκεκριμένα είπε:

Είδα τον Michael την περασμένη εβδομάδα. Παλεύει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα μπορέσει να τον δει ξανά. Γι’ αυτό το σκοπό εργάζονται ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ερωτηθείς για το ποιον θεωρεί τον καλύτερο πιλότο όλων των εποχών ο Todt είπε:

Αγαπώ τον Michael, αλλά είναι αδύνατο να πεις ποιος είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Υπάρχουν οι Juan Manuel Fangio, Jim Clark, Ayrton Senna και ο Michael. Μπορείς μόνο να σκεφτείς το ποιος είναι ο καλύτερος στην εποχή του. Ξέρω ότι μπορεί ο Lewis Hamilton να σπάσει το ρεκόρ του Michael και να γίνει ο οδηγός με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία. Η Mercedes έχει όλα τα συστατικά για να το καταφέρει. Ειλικρινά δεν με απασχολεί όμως.

Θυμάμαι το 2000, όταν ήμουν στο βάθρο στη Σουζούκα με τον Michael, αφού κατάκτησε τον πρώτο του τίτλο με τη Ferrari και του είπα ότι οι ζωές μας δεν θα ήταν ποτέ ξανά ίδιες. Είχαμε πετύχει όλα αυτά που θέλαμε. Μετά από ένα ατύχημα όπως αυτό που είχε ο Michael, έχει σημασία αν ο Lewis έχει πάρει περισσότερους τίτλους;

Διάβασε επίσης

Ο Michael Schumacher ψηφίστηκε ο άνθρωπος με την μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία της F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...