Mini JCW GP by Manhart με 350 άλογα

Σχετικά άρθρα

Μετά τις παρουσιάσεις των βελτιωτικών της πακέτων για διάφορα μοντέλα της BMW, η Manhart Performance μας δείχνει σήμερα την πρόταση της για το νέο Mini JCW GP.

Το ονομάζει Mini GP3 F350 και είναι βαμμένο στο μαύρο ματ χρώμα, ενώ υπάρχουν χρυσά γραφικά, με τις 19άρες ζάντες αλουμινίου να διαθέτουν επίσης χρυσό “δαχτυλίδι”. Στο εσωτερικό, ο γερμανικός οίκος τοποθετεί premium δέρματα και alcantara στα καθίσματα και στο τιμόνι.

Μηχανικά, ο 2,0-λιτρος TwiPower κινητήρας διαθέτει νέο intercooler της Airtec, νέα carbon εισαγωγή, αναβαθμισμένη ECU και εξάτμιση της Remus, αυξάνοντας την ιπποδύναμη στα 350 άλογα και στα 530 Nm, όταν από το εργοστάσιο αποδίδει 306 άλογα και 450 Nm. Τέλος, το Mini της Manhart διαθέτει νέα ελατήρια της AST Suspension, που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 20 χλστ. εμπρός και 15 χλστ. πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...