Πριν ακριβώς πέντε μήνες η Renault παρουσίασε την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Twingo, και σήμερα η γαλλική εταιρία μας δείχνει την πρώτη ειδική έκδοση αυτού.

Την ονομάζει Vibes και θα είναι περιορισμένης παραγωγής, γιορτάζοντας το λανσάρισμα του Twingo Z.E., ενώ αργότερα θα προσφέρεται και στο βενζινοκίνητο Twingo.

1Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Ηλεκτρικό Renault Twingo Z.E, με 180 χλμ. αυτονομία

Το Twingo Z.E. Vibes φέρνει πολύχρωμες πινελιές μέσα και έξω, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εξωτερικού χρώματος, το πορτοκαλί Valencia Orange, το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για την έκδοση.

Η έκδοση Vibes βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού Intens, με το Twingo Z.E. να διαθέτει λευκές λεπτομέρειες στη μάσκα, 16άρες ζάντες με πορτοκαλί μπουλόνια, καθώς και ρίγες στις πίσω πόρτες. Ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα (οποιοδήποτε από τα χρώματα που διατίθενται για το Twingo Z.E., συν το νέο Valencia Orange), οι ρίγες μπορεί να είναι λευκές με γκρι ή πορτοκαλί με γκρι.

Οι χρωματιστές ρίγες βρίσκονται και στο εσωτερικό του Twingo Z.E. Vibes και πιο συγκεκριμένα πάνω από την κεντρική οθόνη 7 ιντσών. Επιπλέον, τα καθίσματα είναι ντυμένα με ταπετσαρία από δέρμα/ύφασμα, και διαθέτουν πορτοκαλί τόνους.