Το Hyundai i20 N δοκιμάζεται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της γρήγορης έκδοσης του νέου i20 στη πίστα του Nurburgring. Το i20 N θα τεθεί απέναντι από τα Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI και στο παραπάνω video θα δεις ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να γυρίζει στην πίστα και στα περίχωρα αυτής, δίνοντας μας παράλληλα τη δυνατότητα να ακούσουμε τον ήχο της εξάτμισης.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το κινητήριο σύνολο, αλλά θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι κάτω από το καπό δεν θα βρεθεί ο 2,0-λιτρος κινητήρας του i30 N.

Είναι, όμως, αρκετά πιθανό να δούμε το νέο 1.500άρη T-GDI turbo κινητήρα, που τοποθετήθηκε στο i30 facelift, και εκεί αποδίδει 160 άλογα με 253 Nm ροπής, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με ήπιο υβριδικό σύστημα και να συνεργαστεί τόσο με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Αν τοποθετηθεί αυτός ο κινητήρας, η απόδοση του στο κορεατικό hot supermini θα αυξηθεί, και θα είναι κοντά στα 200 με 230 άλογα. Το μοντέλο θα ξεχωρίζει έχοντας νέο bodykit, μεγαλύτερες ζάντες, χαμηλότερη ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα με κόκκινες δαγκάνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...