O Raikkonen θα αποχωρήσει από την F1 στο τέλος της σεζόν

Σχετικά άρθρα

Φήμες θέλουν τον Kimi Raikkonen να αποσύρεται από την Formula 1 στο τέλος της φετινής σεζόν. Το συμβόλαιο του Φιλανδού με την Alfa Romeo λήγει στο τέλος του 2020, με τον Raikkonen να φέρεται πως έχει πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη καριέρα του στην Formula 1.

Φέτος, ο Raikkonen έχει ένα μη ανταγωνιστικό μονοθέσιο και παλεύει στις τελευταίες θέσεις του grid με τα μονοθέσια της Williams και της Haas.

Μέχρι το τέλος της σεζόν, ο 40-χρονος σήμερα Raikkonen, αναμένεται να γίνει ο πιλότος με τις περισσότερες συμμετοχές στην Formula 1, ξεπερνώντας τον Rubens Barrichello, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Formula 1 με 326 συμμετοχές. O Raikkonen, εάν διεξαχθούν φέτος 18 GP και συμμετάσχει σε όλα, τότε θα έχει 329 συμμετοχές στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Την θέση του στην Alfa Romeo ενδεχομένως να την πάρει ο Sergio Perez, αφού φήμες τον θέλουν να επιστρέφει στην πρώην ομάδα του (η Alfa Romeo είναι η πρώην Sauber) τον επόμενο χρόνο, στη περίπτωση που η Racing Point αποφασίσει να τον αντικαταστήσει με τον Sebastian Vettel.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...