Η Ford θα προσφέρει το νέο Bronco και σε υβριδική έκδοση η σύμφωνα με αναφορά, θα συνδυάζει τον 3,0-λιτρο V6 twin-turbo EcoBoost κινητήρα με έναν ηλεκτροκινητήρα 37 ίππων. Η συνολική του απόδοση θα κυμαίνεται περίπου στα 450 άλογα και αναμένεται στην αγορά το 2021.

Στις σχετικές ειδήσεις η Ford ανακοίνωσε πως ανακαλεί στις ΗΠΑ περίπου 550.000 Ford Edge 2015-2018 και Lincoln MKX 2016-2018 στα οποία ενδέχεται να έχουν τοποθετηθεί ελαττωματικές σωληνώσεις στο μπροστά σύστημα πέδησης που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σπάσουν, προκαλώντας τη διαρροή των υγρών των φρένων, κάτι που θα έχει ως με αποτέλεσμα την απώλεια λειτουργίας πέδησης. Η Ford θα αντικαταστήσει τα εν λόγω εξαρτήματα με νέα ανταλλακτικά.

Επιπλέον ανακαλεί περίπου 3.000 Lincoln Corsair 2020 τα οποία ενδέχεται η απόσταση μεταξύ των πίσω ελατηρίων ανάρτησης και των βραχιόνων ελέγχου να μην είναι η κατάλληλη και τα εξαρτήματα να έρθουν σε επαφή, κάτι που θα επηρεάσει στην αντοχή των πίσω ελατηρίων με την πάροδο του χρόνους, μιας και θα από την επαφή θα φύγει η προστατευτική επίστρωση των ελατηρίων.