Μετά την P1 και την 720S, η McLaren έβγαλε ένα παιδικό ηλεκτρικό αμαξάκι στο σχήμα της Senna. Η Senna Ride-On όπως ονομάζεται, είναι διαθέσιμη ήδη για παραγγελία, με κόστος 375 λίρες Αγγλίας (414 ευρώ) και προσφέρεται σε μαύρο, λευκό, πορτοκαλί, μπλε και κόκκινο χρώμα. Ένα έκτο, ειδικής έκδοσης χρώμα -αποκλειστικό για τους αντιπροσώπους της McLaren- είναι το κίτρινο με πράσινες λεπτομέρειες, που αντανακλά τα χρώματα του κράνους του Ayrton Senna.

Η Senna Ride-On απευθύνεται σε παιδιά από 3 έως 6 χρονών, αν και ο Lando Norris κατάφερε να χωρέσει, κάνοντας την ένα test drive, δείχνοντας ότι παράγει αρκετή ισχύ, ώστε να μπορεί να κινηθεί ακόμη και εάν μέσα του βρίσκεται ένας ενήλικας.

Με το πάτημα του πεντάλ του γκαζιού, αναπαράγεται ο ήχος του V8 4,0-λίτρων κινητήρα της κανονικής Senna, με τα φώτα των φρένων να είναι λειτουργικά. Τέλος, διαθέτει λειτουργικές πόρτες, ψηφιακή οθόνη που έρχεται “φορτωμένη” με αρκετά παιδικά τραγούδια, ενώ φυσικά έχει θύρα USB και υποδοχή SD κάρτας, έτσι ώστε ο γονιός να βάλει ότι μουσική θέλει.