Το Hyundai i20N σε δοκιμές στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai συνεχίζει να δοκιμάζει στο Nurburgring την γρήγορη έκδοση του νέου i20, που θα τεθεί απέναντι από τα Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI και στο video θα δεις ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να γυρίζει στην πίστα.

Το μοντέλο ξεχωρίζει έχοντας νέο bodykit με νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη και αεροτομή, μεγαλύτερες ζάντες, χαμηλότερη ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα με κόκκινες δαγκάνες.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το κινητήριο σύνολο, αλλά θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι κάτω από το καπό δεν θα συναντάμε τον 2,0-λιτρος κινητήρας του i30 N.

Είναι, όμως, αρκετά πιθανό να δούμε το νέο 1.500άρη T-GDI turbo κινητήρα, που τοποθετήθηκε στο i30 facelift, και εκεί αποδίδει 160 άλογα με 253 Nm ροπής, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με ήπιο υβριδικό σύστημα και να συνεργαστεί τόσο με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Αν τοποθετηθεί αυτός ο κινητήρας, η απόδοση του στο κορεατικό hot supermini θα αυξηθεί, και θα κυμαίνεται μεταξύ 200 και 230 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η Hyundai ανακαλεί 14.117 Tucson

Η Hyundai προχωρά στην ανάκληση 14.117 Tucson που κατασκευάστηκαν μεταξύ 13 Απριλίου 2021 και 21 Αυγούστου 2023, επειδή ενδέχεται να έχει τοποθετηθεί λάθος ο...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...