Τον Ιανουάριο του 2016 η Chevrolet παρουσίασε το αμιγώς ηλεκτρικό Bolt και σήμερα η αμερικάνικη εταιρία έδωσε ένα teaser video της ανανεωμένης έκδοσης του μοντέλου. Εκτός αυτού, όμως, η εταιρία θα παρουσιάσει και ένα SUV βασισμένο σε αυτό, το οποίο θα το ονομάσει Bolt EUV, επιβεβαιώνοντας την κατοχύρωση του ονόματος πέρσι τον Απρίλιο.

Το ΕUV προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Electric Utility Vehicle, κοινώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα τεθεί απέναντι στο Nissan Ariya. Η έκδοση παραγωγής του Bolt EUV θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α το καλοκαίρι του 2021, και θα είναι το πρώτο μοντέλο της Chevrolet που θα εξοπλίζεται με το σύστημα αυτόνομης οδήγησης Super Cruise.

Το Bolt EUV θα βασίζεται στο Velite 7 της Buick, που θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά της Κίνας. Το Buick Velite 7 διαθέτει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 55,6 kWh που χαρίζει αυτονομία 500 χλμ ανά φόρτιση (στον κύκλο NEDC). Ακόμα, το Velite 7 έχει μήκος 4.264 χλστ. και μεταξόνιο 2.675 χλστ.χλστ., με τον ηλεκτροκινητήρα του να αποδίδει 177 άλογα με 360 Nm ροπής, διαστάσεις που αναμένεται να έχει και το Bolt EUV.