Για ακόμα μια φορά, η Hyundai πήγε στο Nurburgring την γρήγορη έκδοση του νέου i20 και συνεχίζει να δοκιμάζει εντατικά το μοντέλο που θα τεθεί απέναντι από τα Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI. Στο παρακάτω video θα δεις ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να γυρίζει γρήγορα στην γερμανική πίστα.

Μπορεί το πρωτότυπο να φοράει καμουφλάζ, διακρίνεται εύκολα όμως το νέο bodykit που φέρει, με νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη και αεροτομή, μεγαλύτερες ζάντες, χαμηλότερη ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα με κόκκινες δαγκάνες, ενώ βλέπουμε και μια οβάλ απόληξη για την εξάτμιση.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με το κινητήριο σύνολο, αλλά θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι κάτω από το καπό δεν θα συναντάμε τον 2,0-λιτρος κινητήρας του i30 N.

Είναι, όμως, αρκετά πιθανό να δούμε το νέο 1.500άρη T-GDI turbo κινητήρα, που τοποθετήθηκε στο i30 facelift, και εκεί αποδίδει 160 άλογα με 253 Nm ροπής, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με ήπιο υβριδικό σύστημα και να συνεργαστεί τόσο με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.