Από τη στιγμή που η GM ανακοίνωσε ότι θα αναστήσει το Hummer ως ηλεκτρικό pickup, φέροντας τα λογότυπα της GMC, η αμερικάνικη εταιρία έχει επιδοθεί σε ένα συνεχές teasάρισμα και αποκάλυψης νέων λεπτομερειών σχετικά με το μοντέλο.

Το τελευταίο “επεισόδιο” η GM δεν μας δίνει μια νέα teaser φωτογραφία του Hummer, αντ ‘αυτού αποκαλύπτει το σήμα για το “Crab Mode”, ένα νέο χαρακτηριστικό που θα προσφέρει το Hummer EV.

Λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς σημαίνει “Crab Mode” δεν υπάρχουν, παρότι για πρώτη φορά μάθαμε για τη λειτουργία τον περασμένο Ιούλιο. Εικάζοντας, το λογότυπο Crab Mode πιθανότατα αφορά την έκδοση με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι θα αποδίδουν 1.000 άλογα και 15.592 Nm ροπής, επιταχύνοντας το pickup από 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα.

Η GMC θα προσφέρει το Hummer με διαφορετικά επίπεδα ιπποδύναμης, αυτονομίας, και -κατ-επέκταση- τιμές. Έτσι, θα υπάρχουν εκδόσεις με έναν και δύο ηλεκτροκινητήρες, ενώ θα φορά τις νέες Ultium μπαταρίες με χωρητικότητα από 50 έως 200 kWh. Ακόμα, θα εξοπλίζεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise.

Η παρουσίαση του θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο, με το μοντέλο να ήταν αρχικά προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 20 του περασμένου Μαΐου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2021, με κόστος κοντά στις 90.000 δολάρια