O υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης βρέθηκε συνοδηγός του Sebastien Loeb στο Λουτράκι

Σχετικά άρθρα

Την περασμένη εβδομάδα η αγωνιστική ομάδα της Toyota Gazoo Racing επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Ελλάδα για να κάνει δοκιμές εξέλιξης και στησίματος, και πιο συγκεκριμένα τις ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας, ώστε να προετοιμαστεί για το Rally Τουρκίας.

Το προηγούμενο τριήμερο (7-8-9 Σεπτεμβρίου), ήταν σειρά της αγωνιστικής ομάδα WRC της Hyundai να πραγματοποιήσει τις δοκιμές της για το Rally Τουρκίας του WRC, που διεξάγεται 18-20 του μηνός. Η Hyundai Motorsport επέλεξε χωμάτινες ειδικές διαδρομές κοντά στο Λουτράκι Κορινθίας, με τη συμμετοχή των τριών οδηγών της, του Ott Tanak, Thierry Neuville και Sebastien Loeb.

Μεταξύ του κόσμου που έδωσε το παρών στις δοκιμές, ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, προσκεκλημένος της Hyundai Motorsport, ο οποίος συνομίλησε με στελέχη της ομάδας, τεχνικούς και τους οδηγούς της, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την οργάνωση και την ασφάλεια των δοκιμών, αλλά και τον καλό καιρό που τους επιτρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους επόμενους αγώνες του WRC.

Μάλιστα, η ομάδα της Hyundai προσέφερε στον κ. Αυγενάκη την εμπειρία της συνοδήγησης με τον 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastien Loeb σε μία ειδική διαδρομή με το i20 WRC, με τον υφυπουργό να δηλώνει:

Ήταν μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία, να βρίσκομαι στο κόκπιτ δίπλα σε έναν ταλαντούχο οδηγό παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Sebastien Loeb και τον ευχαριστώ θερμά. Η παρουσία μου εδώ σήμερα είναι διότι θέλω να στείλω το μήνυμα ότι έχουν ξεκινήσει οι πρώτες προσπάθειες επαναφοράς του εθνικού μας μηχανοκίνητου αγώνα, εκεί που πρέπει να βρίσκεται.

Θέλω να καταστήσω σαφές πως κάνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια για να επουλώσουμε πληγές του παρελθόντος στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η Ελλάδα είναι μια χώρα απολύτως φιλική προς το motorsport και η Πολιτεία πιστεύει στο ελληνικό motorsport και το αγκαλιάζει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...