Jean Todt: Είδα τον Schumacher την περασμένη εβδομάδα. Συνεχίζει να δίνει την μάχη του

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη φορά είναι ο Jean Todt που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του Michael Schumacher. Ο Todt διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια του Γερμανού πιλότου, μιας και μαζί με τον Ross Brawn και τον Michael Schumacher έχτισαν την αυτοκρατορία της Ferrari στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 2000. Σήμερα είναι ο πρόεδρος της FIA και είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που του επιτρέπεται να επισκέπτεται τον Schumacher στο σπίτι του στην Ελβετία.

Ο Todt από το Mugello δήλωσε:

Είδα τον Michael την περασμένη εβδομάδα. Εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του. Ξέρουμε όλοι για το φριχτό ατύχημα που συνέβη στον Michael ενώ έκανε σκι και εξαιτίας του έχει τόσα και τόσα προβλήματα.

Ωστόσο, έχει δίπλα του μια καταπληκτική σύζυγο, έχει τα παιδιά του, τις νοσοκόμες του. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε στον ίδιον ό,τι καλύτερο, όπως και στην οικογένειά του.

Ο Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 όταν έπεσε πάνω σε έναν βράχο ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...