Για ακόμη φορά είναι ο Jean Todt που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του Michael Schumacher. Ο Todt διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια του Γερμανού πιλότου, μιας και μαζί με τον Ross Brawn και τον Michael Schumacher έχτισαν την αυτοκρατορία της Ferrari στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 2000. Σήμερα είναι ο πρόεδρος της FIA και είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που του επιτρέπεται να επισκέπτεται τον Schumacher στο σπίτι του στην Ελβετία.

Ο Todt από το Mugello δήλωσε:

Είδα τον Michael την περασμένη εβδομάδα. Εξακολουθεί να δίνει τη μάχη του. Ξέρουμε όλοι για το φριχτό ατύχημα που συνέβη στον Michael ενώ έκανε σκι και εξαιτίας του έχει τόσα και τόσα προβλήματα.

Ωστόσο, έχει δίπλα του μια καταπληκτική σύζυγο, έχει τα παιδιά του, τις νοσοκόμες του. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε στον ίδιον ό,τι καλύτερο, όπως και στην οικογένειά του.

Ο Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 όταν έπεσε πάνω σε έναν βράχο ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων.