Elon Musk για Bill Gates: Δεν έχει ιδέα από ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου συνεχίζει το trash-talking με τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, με αφορμή τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Όλα ξεκίνησαν από μία πρόβλεψη του ιδρυτή της Microsoft, με τον Gates να εκφράζει την αμφιβολία του για το κατά πόσο θα είναι βιώσιμα το ηλεκτρικό pickup και Semi φορτηγό της Tesla, και γενικότερα η χρήση ηλεκτροκινητήρων σε μεγάλα πλοία και αεροπλάνα, τονίζοντας την προηγούμενη εβδομάδα στο προσωπικό του blog:

Ακόμα και με τα μεγάλα άλματα στην τεχνολογία των μπαταριών, η ηλεκτροκίνηση δεν θα είναι ποτέ μια πρακτική λύση για φορτηγά 18 τροχών, πλοία και τζετ. Ο ηλεκτρισμός είναι πρακτικός για την κάλυψη μικρών αποστάσεων, αλλά χρειαζόμαστε μια διαφορετική λύση για βαριά οχήματα που διανύουν μεγάλες αποστάσεις.

Όπως ήταν λογικό, ακόλουθοι του Musk στο Twitter τον ρώτησαν για την γνώμη του πάνω σε αυτήν την άποψη, με τον Νοτιοαφρικανό να απαντά λακωνικά:

Δεν έχει ιδέα.

Σε άλλο του tweet, ο Musk ανέφερε ότι θα παρουσιαστούν πολλά εντυπωσιακά πράγματα στην Ημέρα Μπαταρίας της Tesla στις 22 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε ακόμα

Ο Elon Musk έκανε καυστικό σχόλιο στον Bill Gates για την αγορά της Taycan αντί για Tesla

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...