Αυτή η Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport MR έχει bodykit από φυσικές ίνες

Σχετικά άρθρα

Η συγκεκριμένη Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport MR ξεχωρίζει επειδή διαθέτει bodykit κατασκευασμένο από φυσικές ίνες NFC (natural-fiber composite) που πληρούν τα ίδια υψηλά πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας με τα CFRP (Carbon fiber reinforced polymer).

Τo NFC είναι κατασκευασμένο από φυτικές ίνες λιναρόσπορου και ξύλο μπάλσα και το πλεονέκτημα έναντι του CFRP είναι ότι τα μέρη του μπορούν να κατασκευαστούν πιο οικονομικά και με λιγότερη ενέργεια, ενώ παράλληλα προσφέρουν 5 φορές καλύτερη απόσβεση κραδασμών και σε περίπτωση ατυχήματος, τα τμήματα κατασκευασμένα από φυσικές ίνες σπάνε σε μεγαλύτερα και λιγότερο αιχμηρά κομμάτια.

Η συγκεκριμένη Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport MR ονομάζεται Four Motors Bioconcept-Car και συμμετείχε στον 24ωρο αγώνα αντοχής, όπου τερμάτισε στην 2η θέση της κατηγορίας του (AT).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια Porsche Carrera GT τράκαρε πάνω σε δέντρο

Την περασμένη Κυριακή 28 Απριλίου ο οδηγός μιας ασημί Porsche Carrera GT έχασε τον έλεγχο το αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν βόρεια του Rapley Ranch Road...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...