20 χρόνια από το πρώτο πρωτάθλημα του Michael Schumacher με τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Το ημερολόγιο έγραφε 8 Οκτωβρίου 2000 όταν ο Michael Schumacher κατέκτησε στη πίστα της Suzuki της Ιαπωνίας τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο με τα χρώματα της Ferrari, έπειτα από 21 “πέτρινα” χρόνια για τη Scuderia στο πρωτάθλημα οδηγών της Formula 1. Ένας τίτλος-σταθμός για τη Formula 1 και τον Γερμανό πιλότο

https://youtu.be/KrtonUXdYuM

Ο Michael Schumacher γιορτάζει σήμερα μία σημαδιακή επέτειο, μία ημέρα πριν από το επίσημο ντεμπούτο του γιου του, Mick Schumacher, με τα χρώματα της Alfa Romeo, στον θαυμαστό κόσμο της Formula 1.

Ο Mick Schumacher θα συμμετέχει αύριο στο FP1 του γερμανικού GP στη πίστα του Nurburgring, με τις φήμες να θέλουν την Alfa Romeo να ανακοινώνει αύριο το πρωί πως θα γίνει ο teammate του Kimi Raikkonen για το 2021, παίρνοντας την θέση του Antonio Giovinazzi.

Ο Michael Schumacher έχει χαρακτηρίσει αυτόν τον τίτλο ακόμη σημαντικότερο και από το πρώτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Benetton, αφού αποτέλεσε την απαρχή μίας πολυετούς κυριαρχίας του ίδιου και της Ferrari, η οποία απέφερε άλλους τέσσερις τίτλους, το 2001, το 2002, το 2003 και το 2004.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα