H Novitec βελτιώνει την Ferrari Monza SP1

Σχετικά άρθρα

Παρότι, έτσι όπως βγαίνει από το εργοστάσιο στο Maranello, η Ferrari Monza SP1 είναι αψεγάδιαστη, η Novitec θέλησε να βάλει το χεράκι της στο ιταλικό μονοθέσιο δρόμου και μας παρουσιάζει τις οπτικές και μηχανικές επεμβάσεις της, οι οποίες είναι -φυσικά- διαθέσιμες και για την Monza SP2.

Τo αυτοκίνητο πατά σε νέες ζάντες 21 ιντσών στον εμπρός άξονα και 22 ιντσών στον πίσω, με την υπογραφή της Vossen. Επιπλέον, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος τοποθέτησε μια νέα -ολόσωμη- εξάτμιση, κατασκευασμένη από Inconel, η οποία έχει χρυσή επικάλυψη για καλύτερη απαγωγή θερμότητας.

Μηχανικά, το barchetta μοντέλο φορά τον 6,5-λίτρων V12 κινητήρα της Ferrari 812 Superfast, με την απόδοση του από το εργοστάσιο να ανέρχεται σε 810 άλογα στις 8.500 σ.α.λ με 719 Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. Ωστόσο, η προαναφερθείσα εξάτμιση αύξηση την ιπποδύναμη του στα 844 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Zacoe βελτιώνει την Ferrari SF90 Stradale

Η Zacoe μας δείχνει το νέο επιθετικό bodykit που ετοίμασε για την Ferrari SF90 Stradale. Το bodykit είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και αποτελείται από...

Αυτή η Lamborghini Urus είναι εξαιρετικά ικανή σε εκτός δρόμου διαδρομές

Ο ιδιοκτήτης αυτής της Lamborghini Urus την έχει μετατρέψει σε ένα αυτοκίνητο που είναι εξαιρετικά ικανό να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές. https://youtu.be/QnX67G43D08 Το ιταλικό SUV...