Ο Valentino Rossi θετικός στον κορωνοϊό

Σχετικά άρθρα

Ο Valentino Rossi είναι ακόμη ένας αθλητής παγκόσμιας κλάσης που βρέθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό. Ο Rossi τέθηκε άμεσα σε καραντίνα στο σπίτι του και δεν θα συμμετάσχει στο MotoGP της Αραγονίας που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Rossi έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα:

Δυστυχώς, σηκώθηκα σήμερα το πρωί και δεν αισθανόμουν καλά. Τα κόκαλά μου πονούσαν και είχα ελαφρύ πυρετό, οπότε κάλεσα τον γιατρό μου, ο οποίος μου έκανε δύο τεστ. Το γρήγορο τεστ για κορωνοϊό ήταν αρνητικό, όπως και το τεστ PCR που είχα κάνει την Τρίτη. Αλλά το δεύτερο τεστ, του οποίου το αποτέλεσμα μου ήρθε στις 16:00, ήταν δυστυχώς θετικό.

Είμαι τόσο απογοητευμένος που θα χάσω τον αγώνα στο Aragon. Θέλω να είμαι αισιόδοξος και περιμένω τον δεύτερο αγώνα στο Aragon για να είμαι εκεί. Είμαι στενοχωρημένος και θυμωμένος επειδή έκανα ό,τι μπορούσα για να τηρήσω το πρωτόκολλο και παρότι το τεστ που έκανα την Τρίτη ήταν αρνητικό, απομονώθηκα μετά την άφιξή μου από το Μαν.

Παρ’ όλα αυτά, έτσι είναι η κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και ελπίζω σύντομα να είμαι καλύτερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...