Το νέο Volkswagen Golf R δοκιμάζεται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη μια φορά η Volkswagen έχει πάει στο Nurburgring το νέο Golf R χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 4 του Νοέμβρη και ξεχωρίζει από τους νέους προφυλακτήρες εμπρός/πίσω, από τον μεγάλο διαχύτη, την αεροτομή και από τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Επίσης διαθέτει νέες ζάντες, μπλε δαγκάνες φρένων, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και κάτω από το καπό του θα συναντάμε τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 333 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, μέσω 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη.

Στο εσωτερικό θα συναντάμε bucket καθίσματα, μπλε ραφές, ψηφιακό πίνακα οργάνων, σπορ τιμόνι με μεγάλα paddles και ένα R κουμπί.

Ο Jost Capito, επικεφαλής του R division της Volkswagen, σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι οι μηχανικοί της εταιρίας έχουν κάνει πολλές μικρές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του μοντέλου και δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που θα θες να το οδηγήσεις.

Διάβασε επίσης

Η Volkswagen ήθελε τον 2.5 TFSI κινητήρα στο νέο Golf R αλλά η Audi είπε όχι

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...