H LG Chem τριπλασιάζει την παραγωγή μπαταριών

Σχετικά άρθρα

Η κορεάτικη εταιρία κατασκευής μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, LG Chem, ανακοίνωσε ότι θα τριπλασιάσει την παραγωγή των κυλινδρικών μπαταριών της, που χρησιμοποιούνται από διάφορες εταιρίες (Tesla, General Motors, Volkswagen, Hyundai κλπ.), ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο επέκτασής της στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση.

Για το τέταρτο τρίμηνο του έτους, η LG Chem προβλέπει περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων και των κερδών της από το τμήμα των μπαταριών μετά την καταγραφή κερδών-ρεκόρ το τελευταίο τρίμηνο, δηλώνοντας:

Οι πωλήσεις αναμένεται συνεχώς να αυξάνονται χάρη στις μεγαλύτερες αποστολές μπαταριών αυτοκινήτων και κυλινδρικών μπαταριών για ηλεκτρικές συσκευές.

Ωστόσο, η εταιρία δεν παρείχε στοιχεία ή χρονοδιάγραμμα για το πότε θα τριπλασιαστεί η παραγωγικότητα των κυλινδρικών της μπαταριών. Ο CEO της LG Chem, η οποία διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής σε Πολωνία, Ηνωμένες Πολιτείες, Νότια Κορέα και Κίνα, έκανε γνωστό το σχέδιο της εταιρίας για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου παραγωγής μπαταριών στην Ευρώπη.

Κλείνοντας, η LG Chem δήλωσε σήμερα ότι είχε σχηματίσει μια ειδική ομάδα με την Hyundai για να βρει τη βασική αιτία των πυρκαγιών των μπαταριών στο Kona Electric, που εμφανίστηκαν στη Νότια Κορέα και σε άλλες χώρες.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...