Η Jaguar ανανεώνει το E-Pace

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του E-Pace που έχει νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, καλύτερης ποιότητας υλικά στο εσωτερικό, όπως και νέα διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό υπάρχει επίσης κοίλη οθόνη αφής 11,4″ για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός, αποτελούμενος από οθόνη 12,3. με τον κεντρικό καθρέπτη να μπορεί να μετατραπεί και σε οθόνη προβάλλοντας την εικόνα που καταγράφει μια ευρυγώνια πίσω κάμερα.

Μηχανικά προσφέρεται με τρεις ήπιους υβριδικούς 2,0-λιτρους βενζινοκινητήρες απόδοσης 200, 249 και 300 ίππων που συνεργάζονται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Διαθέσιμος και ένας 1.500άρης τρικύλινδρος κινητήρας απόδοσης 160 ίππων.

Επίσης υπάρχει διαθέσιμη και μια plug-in υβριδική έκδοση που συνδυάζει έναν 1.500άρη τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 108 ίππων. Το σύνολο αποδίδει συνδυαστικά 309 άλογα και συνεργάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,1 δευτερόλεπτα, έχοντας έως και 54 χλμ ηλεκτρικής αυτονομίας.

Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων υπάρχει ο 2,0-λιτρος απόδοσης 163 ίππων που συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Επίσης ο ίδιος κινητήρας προσφέρεται και σε έκδοση με ήπιο υβριδικό 48V απόδοσης 163 και 204 ίππων, που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...