Ο Jean Todt είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που επισκέπτονται τον Michael Schumacher, με τον νυν πρόεδρο της FIA και άλλοτε το μυαλό της Ferrari, να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ο Schumacher δίνει μάχη για να γίνει καλύτερα και παρακολουθεί την εξέλιξη του γιου του, Mick.

Ο Mick πιθανότατα θα βρίσκεται στη Formula 1 τη νέα χρονιά κι αυτό είναι θαυμάσιο, να έχουμε έναν νέο Schumacher στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο 74χρονος Jean Todt είναι ο μοναδικός άνθρωπος ο οποίος τα τελευταία χρόνια μιλάει για την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher, σεβόμενος πάντα την οικογένειά του. Όπως είπε:

Βλέπω τον Μίκαελ πολύ συχνά, μία ή δύο φορές τον μήνα. Και η απάντησή μου είναι πάντοτε η ίδια: Δίνει μάχη. Παλεύει. Το μέρος στο οποίο βρίσκεται είναι πολύ άνετο και ο ίδιος έχει όλη τη φροντίδα που χρειάζεται. Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στον ίδιο και την οικογένειά του είναι να πάνε καλύτερα τα πράγματα

Ο Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 όταν έπεσε πάνω σε έναν βράχο ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων.