H BMW μας δείχνει σε video τα M Performance αξεσουάρ της νέας M3

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει δύο μήνες από την στιγμή που η BMW παρουσίασε τις νέες M3 και M4, μαζί με τα M Performance αξεσουάρ των μοντέλων και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει αυτά για το sedan μοντέλο.

Σύμφωνα με την εταιρία, τα αξεσουάρ δίνουν μια επιπλέον σπορ νότα, και εξωτερικά υπάρχουν πολλά carbon μέρη, όπως οι εισαγωγές αέρα, η αεροτομή, τα πρόσθετα του μπροστά προφυλακτήρα, ο διαχύτης, οι πλαϊνές ποδιές και οι πλαϊνοί καθρέπτες, ενώ προσφέρονται νέες ζάντες 19″, 20″ και 21″, νέα εξάτμιση τιτανίου (με αυτές τετραπλές απολήξεις), που ζυγίζει 5 κιλά λιγότερο και ειδικά αυτοκόλλητα.

Επίσης υπάρχει carbon κάλυμμα κινητήρα, ρυθμιζόμενη ανάρτηση που μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 5 έως 25 mm και στο εσωτερικό συναντάμε Μ Performance τιμόνι επενδυμένο με Alcantara, νέα πατάκια, carbon διακοσμητικά, μαρσπιέ και paddles κατασκευασμένα από carbon.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...