Πρώτο σε πωλήσεις plug-in υβριδικών το Mitsubishi Outlander PHEV στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Το Mitsubishi Outlander PHEV ανέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των plug-in υβριδικών μοντέλων σε όλη την Ευρώπη, καθώς -σύμφωνα με στοιχεία της Jato Dynamics- από τον Ιανουάριο έως το τέλος Οκτωβρίου 2020 έχουν πουληθεί 22.262 αυτοκίνητα, νούμερο πάνω από 1.000 μονάδες διαφορά σε σχέση με τον πλησιέστερο αντίπαλό του.

Με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται και ταυτόχρονα να αυξάνεται η ζήτηση για τα PHEV σε όλη την Ευρώπη, η φήμη του μοντέλου της Mitsubishi για αξιοπιστία και αποδοτικότητα εξακολουθεί να κυριαρχεί στην κατηγορία, που καθιερώθηκε από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς του Outlander PHEV, το 2014.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Mitsubishi Motors στο Ηνωμένο Βασίλειο, έδειξε ότι το 92% των ιδιοκτητών ενός PHEV μοντέλου φορτίζει τις μπαταρίες του πολλές φορές την εβδομάδα, κάνοντας το 72% των συνολικών μετακινήσεών τους και το 85% για την διαδρομή σχολείου-σπιτιού σε αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία. Εξίσου σημαντικό είναι ότι τα PHEV επιταχύνουν επίσης μια αλλαγή στάσης για το μέλλον, με το 70% των κατόχων ενός PHEV να εξετάζουν πλέον την αγορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος για την επόμενη αγορά τους, σε σύγκριση του 27% των κατόχων ενός αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Διάβασε ακόμα

Mitsubishi Outlander PHEV και δεν χρειάζεσαι diesel για οικονομία

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mitsubishi ASX facelift

Δεν πέρασαν παρά μόλις 19 μήνες από τότε που η Mitsubishi παρουσίασε τη νέα γενιά του ASX και κυκλοφόρησε ήδη την ανανεωμένη έκδοση του...