Toto Wolff για George Russell: “Ένα νέο αστέρι γεννιέται”

Σχετικά άρθρα

Η εντυπωσιακή χθεσινή εμφάνιση του George Russell στο GP του Σακχίρ μπορεί να μην μεταφράστηκε σε νίκη, αλλά ο 22χρονος Βρετανός απέδειξε το πόσο ταλαντούχος οδηγός είναι. Ο Toto Wolff, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα είπε:

Ο ουρανός είναι το όριο για τον George [Russell]. Θα έλεγα πως ένα νέο αστέρι γεννιέται. Ο αγώνας στο Μπαχρέιν δεν ήταν η τελευταία του προσπάθεια για να κερδίσει έναν αγώνα. Αυτή είναι απλώς η αρχή ενός παραμυθιού που δεν είχε ευτυχές τέλος σήμερα.

Ο Lewis είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς. Αυτό δείχνουν τα ρεκόρ του. Αλλά σήμερα είδαμε πως υπάρχει μια νέα γενιά πιλότων που μπορεί να είναι πραγματικά πολύ δυνατή. Βρίσκονται όλοι κοντά στην ίδια ηλικία, των 20-25 ετών.

Ο Wolff εκτός από τον Russell, εννοούσε τον 24χρονο Esteban Ocon της Renault, τον 22χρονο Lance Stroll της Racing Point, ενώ φυσικά ανάμεσά τους βρίσκονται και οι Charles Leclerc και Max Verstappen, και οι δύο 23 ετών.

Ο Lando Norris της McLaren είναι 21 ετών, όσο και ο Mick Schumacher που στέφθηκε πρωταθλητής της F2 την Κυριακή και θα κάνει το ντεμπούτο του με την Haas τον επόμενο χρόνο. Ο Pierre Gasly της AlphaTauri, κατάφερε να κερδίσει φέτος το πρώτο του GP, σε ηλικία 24 ετών.

ΠηγήReuters.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...