Η φετινή εικονική SEMA360 διεξήχθη μεταξύ 2 και 6 Νοεμβρίου, με την Toyota να παρουσιάζει εκεί τρεις GR Supra (του Ornamental Conifer, της GReddy Performance για το Formula D, και της Papadakis Racing για το Formula D), καθώς και ένα βελτιωμένο Tacoma. Αυτό ήταν το πρώτο κύμα των παρουσιάσεων, καθώς με το -σημερινό- δεύτερο κύμα η Toyota δείχνει ότι η SEMA ζει και μετά την ολοκλήρωση της.

Έτσι, σήμερα η ιαπωνική εταιρία μας δείχνει την ανοιχτή έκδοση του sport μοντέλου της, την GR Supra Sport Top, καθώς και το TRD-Sport Trailer. Το GR Supra Sport Top concept αντλεί έμπνευση από την Supra τέταρτης γενιάς (Α90), καθώς η targa έκδοση διαθέτει μια αφαιρούμενη σκληρή οροφή.

μπορεί να προσαρμοστεί σε κάποιο pickup ή SUV της Toyota.

Οι μηχανικοί της εταιρίας εξασφάλισαν ότι η δομική ακαμψία δεν επηρεάζεται, ενισχύοντας τμήματα του πλαισίου του οχήματος. Η αφαιρούμενη οροφή περιλαμβάνει δύο σύνθετα πάνελ, που μπορούν να αποθηκευτούν στον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου. Η GR Supra Sport Top φέρει παρόμοια στιλιστικά στοιχεία με την Supra τέταρτης γενιάς, όπως η χαρακτηριστική πίσω αεροτομή και τα στρογγυλά πίσω φώτα. Ταυτόχρονα, από το προφίλ διακρίνουμε ένα μαύρο φινίρισμα στην κορυφή του αμαξώματος.

Περνώντας στο TRD-Sport Trailer, αυτό πρόκειται για ένα τρέιλερ φτιαγμένο από την “καρότσα” ενός Tacoma. Η ιδέα που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάποιο pickup ή SUV της Toyota, χρησιμεύει ως βάση για κάμπινγκ τεσσάρων ατόμων, επεκτείνοντας την εκτός δρόμου διασκέδαση.