Το περιστατικό που θα δεις στο video συνέβη στις 20 του μηνός στο Newcastle της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία. Κάποιος έκλεψε ένα Audi R8, που ο ιδιοκτήτης του το είχε παραλάβει μόλις 3 μέρες πριν. Όπως θα δεις και εσύ, ο ληστής παραβίασε σχεδόν τον μισό Κ.Ο.Κ της Αυστραλίας, παραβιάζοντας μεταξύ άλλων στοπ και ερυθρούς σηματοδότες, ενώ κινούνταν με ταχύτητες μεγαλύτερες των 160 χλμ/ώρα μέσα στους δρόμους της πόλης.

Ο ληστής αρχικά πήγε το αυτοκίνητο στο σπίτι φίλων του, έχοντας προκαλέσει μέχρι εκείνη τη στιγμή αρκετές ζημιές στο γερμανικό supercar. Στη συνέχεια θέλησε να κρύψει το αυτοκίνητο στην πίσω αυλή ενός άλλου σπιτιού, αλλά δεν υπολόγισε πως αυτό δεν χωρά από την πύλη. Έτσι παρέσυρε την πόρτα, “τραυματίζοντας” ακόμη περισσότερο το R8.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον ληστή. Πρόκειται για τον 49χρονο Darren Johns, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή αυτοκινήτου, για απερίσκεπτη οδήγηση, για παράνομη οδήγηση, αλλά και για διάρρηξη σπιτιού από το οποίο έκλεψε 60.000 δολάρια Αυστραλίας.

Από το περιστατικό κανείς άνθρωπος δεν τραυματίστηκε, αλλά το R8 θα χρειαστεί επισκευές που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του θα κοστίσουν κοντά στις 100.000 δολάρια Αυστραλίας.