Τοv Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της έκδοσης παραγωγής της Alfa Romeo Tonale

Σχετικά άρθρα

Ήταν αρχές Μαρτίου του 2019 όταν η Alfa Romeo παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την Tonale, το όνομα της οποίας είχαμε διαρρεύσει παγκοσμίως εμείς στο Autoblog.gr πριν ακόμα αυτό γίνει επίσημα γνωστό, και στην αυγή του 2021 δεν έχουμε δει ακόμα την έκδοση παραγωγής του νέου μοντέλου της Μιλανέζικης εταιρίας.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες από την Ισπανία, αυτή θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, ώστε να προστεθεί στη γκάμα της Alfa Romeo τον Σεπτέμβριο. Αυτό θα είναι το δεύτερο SUV στην ιστορία της, και αρχικά θα γίνει διαθέσιμη η -περιορισμένη παραγωγής- Launch Edition έκδοση του μοντέλου, με την μαζική διάθεση του να ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2022.

Η Tonale θα γίνει το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Alfa Romeo, όντας ένα από τα έξι PHEV που θα βγάλει στην αγορά η εταιρία μέχρι το 2022, και σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες η Tonale θα βασίζεται πάνω στην Giorgio πλατφόρμα των Giulia και Stelvio.

Εκτός από τον plug-in υβριδικό κινητήρα, θα προσφέρεται και με κινητήρες βενζίνης, ενώ θα διαθέτει συστήματα που θα υποστηρίζουν αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 3.

Διάβασε ακόμα

Δεν θα υπάρξει Alfa Romeo Tonale Quadrifoglio

Πηγήmotor.es

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...